webdesign
webdesign
webdesign
Kezdőlap Bemutatkozom Kapcsolat Munkáim Újságcikk Kérdések Igényesség Specialitásom Hálózatok

Alexandriai világítótorony

Egyiptomi Piramisok

Bábel tornya

Colosseum

machu-picchu-peru

Kukulkn Piramis

The_Temple_of_Artemis

Rodoszi Kolosszus


Cudi Webmaster

Miért hiszed, hogy csak a szomszéd lehet ilyen gazdag?
Rendelj weblapot most és te is az lehetsz!webdesign A maga módján a weblap készítés és honlap készítés és a web design határozottan alkalmazott grafika. Legalább úgy, mint egy újság, szórólap esetleg meghívó tervezése, a webdesigner és sitebuilder - nek itt is figyelembe kell venni a közösség és tartalom támasztotta követelményeket. A legelső webdizájnerek programozók és HTML-szakemberek voltak az 1990-es években. Jelenleg több webdizájner rendelkezik valamolyen grafikai ismerettel, vagy maga is grafikus, és művészeti, vagy alkalmazott grafikai, nyomdai területen végzett. Sok webdizájner eligazidik az Adobe Flash, a Photoshop és az Illustrator területén, mivel egyre inkább megkövetelik e szakmában a multifunkcionalitás.

webdesign A HTML elemeket eredetileg a dokumentum struktúrájának és tartalmának meghatározására tervezték. Tartalmának elhelyezését a dokumentumoknak, a megjelenítését teljes egészében a böngészőre bízták, anélkül, hogy további formázó ?tag?-eket használnának. Ez megfelelt abban a tudományos környezetben, amelyben először kezték el használni a webet, mivel a tudományos kutatók és műszaki szakemberek inkább a dokumentum tartalmában, nem mint azok megjelenési formájában voltak érdekeltek.

webdesign A web felhasználói körének bővülésének következtében a mindennapi felhasználók körében egyre nagyobb igény jelentkezett a dokumentumok minőségi megjelenése, a dokumentum szerzője álltal specifikálható módon. Ennek megfelelve a két vezető böngésző gyártó újabb és újabb, a megjelenést vezérlő formázó modullal és jellemzővel bővítette a HTML specifikációt, és böngészőik egy újabb változatával megjelentek. Forrás: Wiki
Kapcsolat >>>

Petra

Függőkert

Kínai nagy fal

Magyar Parlament

Világ Hét Csodája

Terrier kennel 2006 Cudi Webdesign,Inc. All rights reserved.Terms of Use