webdesign
webdesign
webdesign
Kezdőlap Bemutatkozom Kapcsolat Munkáim Újságcikk Kérdések Igényesség Specialitásom Hálózatok

Cudi webdesign akció

Hamburger menü

Fiók regisztrálása

Hosszú Scroll

Kártya elrendezések

Hero képek

Betöltő animációk

Rejtett navimációs menük

Lebegő animációk

Galériák és diavetítések

Mozgó animációk

Görgetés

Háttér animáció


Milyen Web Design Trendek
lesznek 2018-ban?


webdesign
webdesign 10. Web Design Trend 2018-ra


6. Adatmegjelenítés

Adatok és analitika fontosabb, mint valaha, és most nagy márkák kínálnak a felhasználók számára egy lehetőséget, statisztikát maguk számára. Adatokat bemutató vizuális módon növeli a felhasználói információkat. Különösen hasznos, amikor meg kell érteni a felhasználó viselkedéseket. Színes grafikont is létrehozhat a Tabló szemet gyönyörködtető, felhívja a felhasználó figyelmét.

7. Kevesebb fotók, több hitelesség.

Van egy érdekes web design trend amít érdemes megemlíteni. Ez elég egyszerű, mégis kíváncsi mindenki rá. Böngészés közben a weben az elmúlt néhány hónapban látjuk a csökkenését a stock fotóknak a weboldalakon. Olyan képeket látni melyek valóban kapcsolódnak a vállalathoz vagy vállalkozáshoz, ezek általános képek. A fénykép egy művészeti forma, és amely talán elveszett néhány évig. De 2017-ben ez vissza tér, és erősebb, mint valaha. A lényeg hogy tegyünk képet a weboldalra mert erre emlékeznek az emberek is. Képek az emberekről (a csapatról) népszerűek. Ez az arcod a márkádról. Nemcsak hiteles ábrázolás emelkedik. Rajzfilmek, képregényeket és egyéb illusztrációk is. Különösen a tech közösségek képregény fiurái, hogy megvitassák egy adott témát vagy elmagyaráznak valamit részletesen.

8. Anyag tervezés

Anyag tervezés már a Google által fejlesztett az elmúlt években, és jelenleg folyamatosan építenek ki egész alkalmazásokat, például a Gmail, Google Maps, a Google Drive és a YouTube. Ez egy módja annak, hogy létrehozzon a hierarchiát az oldalon, rajz jelenik meg különböző területeken mozgás közben, és reagál a felhasználó intézkedésekre. Anyag design használ geometriai formákat, látványokat a helyszínen, mélységet és a realizmus. Ez egyre népszerűbb a többi weben, köszönhetően a élő státuszának, a rugalmasságának, és kompatibilis az összes eszközre.

9. Hosszú görgetés honlapokon

Vannak pro és a contra görgetés weboldalak. Mindent összevetve, több hosszú görgetéses weboldalak. Főleg hogy látni a sikereit olyan weboldalaknak mint a Facebook, a Twitter vagy az Instagram. Facebook, Twitter, és Instagram lehetővé teszi a felhasználóknak görgetni órákig folyamatosan és néznek új tartalmat. Mint az emberi faj, hozzá vagyunk szokva, hogy a cselekvésre. Sok helyen megszüntettek menüket és a lapokat, és helyette mindent egy hosszú oldalon mondanak el. A weboldalt fel lehet tölteni képekkel, tipográfiával, és videóval hogy adjunk élményt a felhasználóknak. Jobb a folyamatosan görgetés.

10. Tipográfia egyre növegszik.

Tipográfia egyre nagyobb és bátrabb. Már 2016-ben erősödtek a méretek és ki-ott tervez, de ez a tendencia nem áll meg egyhamar. A márka lesz majd nagyobb, szemet gyönyörködtető, és akár teljes képernyőn. Dinamikus színek és textúrák bekerülnek érdekes és élénk betűtípusok hogy hozzanak létre egy átfogó azta hatást.Tovább >>>