webdesign
webdesign
webdesign
Kezdőlap Bemutatkozom Kapcsolat Munkáim Újságcikk Kérdések Igényesség Specialitásom Hálózatok

:: Kezdőlap

:: Bemutatkozom

:: Kapcsolat

:: Munkáim

:: Újságcikk

:: Kérdések

:: Igényesség

:: Specialitásom

:: Hálózatok

The_Temple_of_Artemis

Tadzs Mahal


Cudi Marketing

Cudi Webdesign-al gyorsabb
szebb, jobb, okosabb, gazdagabb leszel!webdesign A marketing az egyik olyan gazdasági szó, amire nincs egységes definíció. A marketing egy olyan vállalati tevékenység, ami a vevők, vagy felhasználók igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, ismerteti azokat a fogyasztókkal, meghatározza az árakat, megszervezi az értékesítést és befolyása van a vásárlóknál. Tulajdonképpen a fogyasztói igényt is befolyásolja, új termékek bevezetésével, vagyis innovációval.

webdesign A marketing az egész vállalatra kiterjedő szemléletmód, amelynek a megvalósítása a vállalati felső vezetés feladata, olyan módon, hogy a vállalati résztevékenységek illeszkedésében a marketing szempontok domináljanak. Problémát az okoz, hogy a marketing ráfordításokat nehézkes beruházásként megjeleníteni, mivel megtérülése nehezen - vagy egyáltalán nem - mérhető.

webdesign A marketing bármilyen gondolat, eszme, vagy személy eladását, megismerését, népszerűsítését szolgálja. A marketing kiterjed olyan nem nyereségorientált területekre is, mint az oktatás, a kultúra, a vallás, vagy a politika. tovább>>>

webdesign

Magyar Parlament

Terrier kennel 2006 Cudi Webdesign,Inc. All rights reserved.Terms of Use