Webdesign Blog

5 ingyenes menedzser eszköz

Amiket ma is használhatsz, Dec 8, 2019
manager

Google Wisdom

A Google nagyjából mindent tud, beleértve azt is, hogyan lehetsz jó menedzser. A Google munkablog útmutatókat, esettanulmányokat és eszközöket ad otthonra, amelyek megkönnyítik a vezetők életét. A menedzser visszajelzése, 1:1 értekezlet napirendsablonja, karrier-beszélgetési munkalap és az új menedzserképzési tananyagok csupán néhány példa a rendelkezésre álló lehetőségekre.

Projektmenedzsment eszközök

Az online projektmenedzsment eszközök kissé hasonlítanak a digitális személyes asszisztenshez. Segíthetnek a mérföldkövek nyomon követésében, a fájlok megosztásában és a csevegéssel vagy üzenőfalakon keresztül a csapattal történő kommunikációban. Nem hiányoznak az online projektmenedzsment eszközök, és ezek közül sok ingyenes az induláshoz. Például az Airbnb és az Apple kedveli a Freedcamp programot, és a korlátlan felhasználást, projektet és tárolást kínál ingyenesen. Az Asana egy másik platform, amely alapvető projektkövető eszközöket kínál akár 15 csapattag számára ingyen.

Jelenléti követők

Ha a csapattal tartja a kapcsolatot, akkor az sok időt nem pazarol el. Online eszközök segíthetnek abban, hogy kezelik-e a szolgáltatóipar ütemezését, szükség van-e egy egyszerű módszerre az ünnepi és a betegnapok követésére a kilenc fesztiválra, vagy koordinálják az ügyeleti vagy sürgősségi személyzet ütemezését. A kisvállalkozások műszakaidő-ütemezéseinek kezelésére a legjobb, például amikor dolgozom, ez lehetővé teszi az alkalmazottak számára a rendelkezésre állás megadását, a csereütemezéseket és a munkaidő nyomon követését. A részvétel követése érdekében a Microsoft Office sablonokat kínál, amelyeket letölthet, és igényei szerint módosíthat. Ha olyan eszközt keres, amely lehetővé teszi a csapat tagjai számára a be- és kijelentkezést, vagy egyszerű módszert kínál a számlázható órák nyomon követésére, akkor próbálja ki a Jibble.io alkalmazást. A Jibble szokásos szolgáltatásai korlátlan számú felhasználó számára ingyenesek (kiegészítő lehetőségek, például egy szelfi bejelentkezés és a GPS helymeghatározása segítik a személyzet becsületességét).

Csevegőplatformok

Lehet, hogy már van egy belső csapat csevegőplatformja, amely segít az e-mailek csökkentésében, de érdemes megnézni az ott működő erősebb platformokat, amelyek szintén segítenek a szervezésben, a korábbi beszélgetések egyszerű keresésében és az irodában való részvétel elősegítésében. Például a Slack segít nyomon követni a beszélgetéseket és a döntéseket (az összes csevegés kereshető), megkönnyítve az olyan megoldásokkal kapcsolatos problémák elhárítását, amelyek rejtve lehetnek valaki beérkező leveleiben. Csatornakat hozhat létre mindentől kezdve, az ebéd-ajánlásoktól a szociális bizottsági frissítésekig, és akár ingyenes alkalmazásokat is integrálhat, hogy napi tippeket, emlékeztetőket és még sok minden mást biztosítson.

Tanfolyamok és osztályok

Az új és tapasztalt vezetők is profitálhatnak az ingyenes online tanfolyamokból. Az Edx.org például ingyenes tanfolyamokat kínál olyan neves egyetemeken, mint a Harvard, a Cornell és a Torontói Egyetem. Kezdje az alapkezeléssel foglalkozó emberek vezetésével vagy magas szintű vezeto csapatokkal. Új ötleteket keres a csapat inspirálására? Nézze meg azokat a tanfolyamokat, mint például a Munka boldogságának alapjai vagy a Csapatmunka és Együttműködés. Ezek az osztályok nemcsak a menedzsment karbantartásának elősegítésében segítenek, hanem abban is segítenek, hogy karrierfejlesztést biztosítsanak a többi csapatnak. Végül is: minél többet megtanulsz, annál több bölcsességet továbbadhat nekik.

Mi a karketing?

40 Digitális marketing trend

Amelyet 2020-ban nem hagyhat figyelmen kívül, Máj 24 ,2020
manager

1) Mesterséges intelligencia

2) Programozó reklám

3) Chatbots

4) Beszélgetoi marketing

5) Testreszabás

6) Video Marketing

7) Befolyásoló marketing

8) Közösségi üzenetküldő alkalmazások

9) Vizuális keresés

10) Mikro-pillanatok

11) Hangkeresés és intelligens hangszórók

12) Közösségi média történetek

13) Böngésző push értesítések

14) A tartalommarketing továbbra is uralja a SEO-t

15) SEO A / B osztott tesztelése

16) Közösségi kereskedelem és elraktározható álláshelyek

(17) Interaktív tartalom

18) Omnichannel marketing

19) kiterjesztett valóság (AR) és magával ragadó technológiák

20) Prediktív és kibővített elemzés

21) Social Media Marketing

22) Progresszív internetes alkalmazások (PWA)

23) Felhasználói által generált tartalom (UGC)

24) Blockchain technológia

25) Kvantumszámítás

26) Nagy adat és mély tanulás

27) Automatizálás (& AI)

28) A Google Ads intelligens licitálása

29) SERP nulla pozíció

30) Márkaépítés

31) Jobb elemzés

32) 5G technológia

33) Adatvédelmi marketing

34) Weboldal biztonság

35) IoT reklám

36) Hosszú formájú tartalom

37) Szemantikus kulcsszókutatás

38) Alternatív keresőmotorok

39) Hang-marketing csatornák

40) Strukturált adatok SEO


Mi a menedzser?

Foglalj szállást a nyárra:

szállás siófok

Népszerű PostokKövess engem

.